About us

T-Cake NV is een familiebedrijf gegroeid vanuit twee Vlaamse bakkerijfamilies die meer dan 70 jaar volgens authentieke procedés gebakken “delicieuze” taart, gebak en cake aanbieden.

Met de bedrijfsvisie “ Innovatie groeit enkel als ze geworteld is in traditie “ heeft Dirk Peers van het familiebedrijf T-Cake een unieke combinatie gemaakt vanuit enerzijds de degelijke en ruime vakkennis over cakes en anderzijds de innovatieve kracht van haar team van productontwikkelaars en voedingsdeskundigen.

Het authentieke bakproces in haar eigen bakkerij gebeurt volgens de strengste kwaliteits- en smaaknormen en T-Cake en heeft als internationaal familiebedrijf certificaten waarmee zij voldoet zowel aan BRC, IFS en ACS normen en voor de Amerikaanse markt beschikt zij over FDA certificaten.

T-Cake heeft gekozen voor een focus op traditionele cake en genotsvoeding gemaakt op basis van kwaliteitsvol fruit- en hoogwaardige grondstoffen.

De unieke smaakbeleving van authentieke en delicieuze cake kan de consument ervaren in het brede aanbod van T-Cake producten.

T-Cake producten worden vers en in diepvries aangeboden via retail en foodservices

Dutch